Ma 2018. április. 22.
02
feb

A lakosságszámhoz viszonyítva Eger a második helyen áll a társkeresők számát tekintve. A statisztikák szerint egyre több időt töltünk társkereséssel.

 
03
jan

Nyilvánvaló poén a Fidesznek tulajdonított kampánydal. De azért erős idegzetűeknek ajánljuk csak!

 
30
dec

Vajon mennyi napfény kellene, mennyi napenergia kellene, hogy működjön a "világ"?

 
15
dec

Ez az év a Gárdonyi-év, amit sok program kísér. Mi most egy kicsit a könnyebb oldaláról közelítünk a nagy műhöz. A regényből film készült, a filmben pedig bakik is szerepelnek. Meg városi legendák. Posztunkban nyomokban leleplezés is lesz!

 
10
dec

A kilencvenes évek legjobb számait gyűjtötte össze a quart.hu össze két részben – természetesen nem a sikeresség volt a szempont, hanem az, hogy most meghallgatva milyenek. Az egri Pótkerék és Turpi a 24. lett!

 
08
dec

Láttatok már búvármikulást?

 
08
dec

Bevalljuk, nekünk eddig fogalmunk sem volt róla, de az MTI fotósa Egertől nem messze lekapta a ritka optikai jelenséget.

 
02
jan

Az Egri Ügyek csapata meglátogatta az egri várat. A Pilisben. Készítettünk pár fotót.

 
22
dec

Kiszivárgott a kormány terve, amiben Egert érintő beruházásokról is szó esik. A közeledő választásokra gondolva a kormány a maga kezébe szeretné venni a problémás egri beruházások sorsát. [álhír]

 
13
dec

Minden év december 13-a Luca napja, ami ma már a keresztény világban egy népszokáshoz kötődik, még pedig a Luca szék elkészítésének ez a kezdő dátuma.

 
09
dec

Gárdonyi Géza regényében számos olyan szereplő jelenik meg, akik valóban éltek egykor. Ezt a főszereplők esetében  nem csodálhatjuk, hiszen Tinódi Sebestyén néha több strófán keresztül, mintegy zsoldlistaként sorolta fel hőskölteményében a vár védőinek vezetőit. No de mi lehet a többiekkel?

 
27
nov

Egy nem várt tiltásra bukkant a Vodafone egyik ügyfele a szolgáltató Általános Szerződési Feltételeiben. Több mobilnetes tarifacsomag és internetes opció esetében tilos a népszerű chatprogramok, köztük a Skype és a Viber, sőt a szintén ide sorolható Facebook Messenger használata is.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 6

Hírlevél feliratkozás

Ha nem szeretne lemaradni a legfontosabb hírekről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szavazás

Egyetért-e ön a boltok vasárnapi zárva tartásával?
 

S5 Box

Regisztráció

*
*
*
*
*

Kötelező mező (*)