2024. július 19., Emília

Eger ügye

#városháza

Koronavírus az egri Városházán: a megfertőzött alkalmazott miatt nem lesznek fennakadások

2019.11.30. 00:00

Szerencsére nem okoz különösebb problémát a Városháza működésében, hogy szombaton az egri önkormányzat egyik munkatársánál azonosították a vírust.

 

Ahogy arról mi is beszámoltunk: koronavírus-fertőzött lett az egri önkormányzat egyik dolgozója. A hírt elsőként közlő Eger Hírek azt írta, hogy a hölgy a fiától kapta el a vírust, aki vélhetően egy gólyatáborból hazatérve adta tovább a fertőzést. Utóbbi információt az önkormányzat részéről cáfolták portálunknak, a fiatal Budapesten találkozott valakivel, aki koronavírusos volt, így terjedt a vírus aztán a városházi alkalmazott édesanyára.

 

Szalay Andrea, az önkormányzat sajtóreferense portálunkat arról tájékoztatta, hogy "a kolléganő onnantól kezdve, hogy találkozott a fiával, nem volt járt a hivatalban, nem találkozott és nem érintkezett a munkatársaival, így senkinek sem kell karanténba vonulni". Tehát ez a helyzet a Városháza működését nem befolyásolja, de valamilyen protokollt ki fognak dolgozni a hasonló helyzetekre, erről az ANTSZ-szel folyik épp az egyeztetés.

 

Koronavírusos lett az egri önkormányzat egyik dolgozója

 

 (Főoldali fotó: Szinok Gábor)

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló