2024. július 19., Emília

Eger ügye

#eger #önkormányzat #koronavírus #alpolgármester #minczér gábor #aljegyző #spisák györgy

Koronavírusos lett Eger alpolgármestere és aljegyzője

2021.03.24. 15:04

Az is kiderült, hogy hány aktív Covid-fertőzöttről tudnak a Városházán.

Az Egri Ügyek értesülése szerint több önkormányzati tisztségviselő is pozitív koronavírus-tesztet produkált Egerben a közelmúltban. A tárgyban küldött kérdéseinkre az alábbi választ kaptuk a polgármesteri hivataltól:

 

"A múlt hét végén Minczér Gábor alpolgármester és Spisák György aljegyző produkált pozitív tesztet. Mindketten otthon vannak, tünetmentesek. Farkas Attila alpolgármester szinté a hétvégén végeztetett magán tesztet, ami viszont negatív eredménnyel zárult. Mirkóczki Ádám polgármester pedig az elmúlt napokban háromszor teszteltette magát, mindhárom esetben negatív volt a teszt eredménye, így ő továbbra is a hivatalban dolgozik.

Az önkormányzat dolgozói, akik esetében ez lehetséges, home office-ban dolgoznak (ez a személyiállomány mintegy 70%-a). Akik a hivatalban végzik a munkájukat, őket arra kértük, hogy a legkisebb tünet esetében is haladéktalanul forduljanak orvoshoz és teszteltessék magukat.

Jelenleg a hivatal mintegy 200 dolgozója közül, kevesebb, mint 10 aktív pozitív esetről tudunk. A maszkviselés és az egyéb higiénés szabályok betartása mellett, a hivatal működése zavartalan." - fogalmazott a Városháza közleménye.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló