2024. április 23., Béla

Eger ügye

#eger #szurkoló

Szurkolói zónát alakítanak ki a futball EB-re a Végvári Vitézek terén

2021.04.23. 13:28

A legfrissebb bejelentések szerint a héten szombattól nyithatnak újra országszerte a vendéglátóhelyek teraszai, majd 4 millió beoltott után a kormány információi szerint készülni lehet a „nagy nyitásra” is - írta az Egerinfo, amely ennek apropóján megkereste az egri vagyonkezelő, az EVAT Zrt. Rendezvényszervező Divízióját, hogy megkérdezzék őket az idei szezonra vonatkozó előzetes terveikről.

 

Paulikovics Ildikó divízióvezető a portálnak elmondta, hogy bár jelenleg a szektoron belül sem lehet semmi biztosat tudni az előttünk álló szezonról, ők természetesen készülnek a teljes nyitásra, még ha csak óvatosan is.

„A Márai Központ szabadtéri színpadán könnyűzenei koncerteket, gyermek előadásokat, színházi előadásokat tervezünk, valamint folytatjuk az együttműködést a Duma Színházzal is, két stand-up esttel.”

Úgy fogalmazott, Az elmúlt hónapok sajnos ahogyan a vendéglátó szektort, úgy a rendezvényipart is súlyosan érintették. Számos tervezett és megszervezett program került lemondásra az utolsó pillanatban a bevezetett rendezvénytilalom miatt. Ezek közül a rendezvények közül néhányat szeretnének most – ha késve is – de megrendezni, valamint újdonságokkal is készülnek az egrieknek és a város vendégeinek:

„A tavalyi évben a járványhelyzet miatt elmaradt a Hungarikum Piknik, most ezt a rendezvényt is szeretnénk megvalósítani. Illetve terveink között szerepel, hogy a Foci EB alatt, egy hónapon keresztül szurkolói zónát alakítanánk ki a Végvári Vitézek terén.” - mondta.

végvári vitézek tere1

Konkrét információ sajnos nincs a teljes nyitás pontos időpontjáról, de a cég egyelőre június elejével tervez. Abban az esetben pedig, ha nyilvánossá válik, hogy mikortól lehet újra rendezvényeket tartani, már sokkal pontosabb és részletesebb tervekkel tudnak szolgálni.

 

(Fotó: MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló