2024. február 24., Szökonap

Környék ügye

#eger #időjárás #nyár

Végre nem csak a naptár szerint lesz nyár a héten Egerben!

Székely Zoárd 2021.06.07. 11:05

Sunshine, beach!

Hétfőn a napsütésé lesz a főszerep, a megnövekvő gomolyfelhőkből helyenként az északi, északnyugati megyékben várható zápor, zivatar kialakulása. Az északkeleti szél többfelé megélénkül. A maximumok 25-29 fok között alakulnak.

 

Kedden is sok napsütésre van kilátás, számottevő csapadék sehol sem valószínű. Többfelé élénk, néhol erős lökések kísérhetik az északi, északkeleti szelet. Délután 25-30 fokot mérhetünk.

 

Szerdán ismét sok napsütésre, nyári melegre van kilátás. Délután nagyobb valószínűséggel északnyugaton, északkeleten várható záporok, zivatarok kialakulása, másutt legfeljebb egy-egy zápor alakulhat ki. Többfelé élénk, északnyugaton erős lehet az északias szél. Délutánra 26 és 30 fok közé melegszik a levegő.

 

Csütörtökön szórványosan számíthatunk záporokra, zivatarokra. Az északias szél élénk, erős lesz. A maximumok 23-29 fok között alakulnak. Pénteken több napsütésre van kilátás helyenként alakulhat ki zápor, zivatar. Az északias szél a legtöbb helyen még élénk, néhol erős lehet. Délután 24-29 fokra van kilátás.

 

Címlapfotó: Pixabay

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló