2024. április 23., Béla

Mindenki ügye

#foci eb #foci #meccs #európa bajnokság

Árufeltöltőnek is elmehetnek az Eb focistái

Nagy Donát 2021.06.16. 09:34

Ronaldó a kólát, Pogba a sört pakolászta a sajtótájékoztatón.

Sokan nem tudják, de az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a stadionokban lévő fűszálakra ugyanúgy ügyel, mint a szurkolóira zónákra, a hirdetéseket pedig milliméter-pontossággal mérik le – kezdi beszámolóját a Telex. Minden "le van meccselve", így a sajtótájékoztatóknak is ki van mérve az idejük, meg van alkotva a koreográfia.

 

A budapesti bemutatkozás előtt a portugálok a csapatkapitányt, Cristiano Ronaldót delegálták a Puskás Arénába, ahol minden más helyszínhez hasonlóan a sajtóközpontban is minden precízen berendezett.

 

Ronaldo azonban rögtön gondoskodott arról, hogy emlékezetes legyen a budapesti fellépése, hiszen a gondosan megalkotott díszletet a második pillanatban átrendezte, miután leült az asztalhoz. Az első mozdulatával kirakta a kamerák látószögéből a kólásüvegeket. Majd hozzáfűzte, igyatok vizet.

Ennek vélhetőne nagyon nem örült az üdítő szponzor.

 

Később a francia-német meccs után Paul Pogba ült be válaszolni az újságírók kérdéseire, és ahogy leült a kamerával szemben, ő is átrendezte a terepet, ahogy Ronaldótól látta ezt egy nappal korábban.

Neki a sör nem tetszett.

A Telex szerint nyilván nem véletlenül került oda a sörike, hanem itt is az egyik főszponzoré. Pogba azonban nemes egyszerűséggel lerakta az asztal alá.

 

Ronaldo akciója a Guardian híre szerint 4 milliárdos árfolyam-veszteséget okozott a Coca Colának, Pogba magánakciója viszont nem tudni, mennyire fogja megrengetni a Heinekent.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló