2024. június 22., Paulina

Mindenki ügye

#facebook #szikora robi

Szikora Robi: A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni

ugytudjuk.hu 2021.01.19. 17:42

Az R-Go énekesének meredek írásában Jézus mellett szóba kerülnek rasszisták, komcsik, nácik és a farkasok is.

Azt az időszakot éljük, amikor mindent átváltoztatnak. Amikor 97 nemi identitás is létezhet, amikor az abszurditást hirdetők, az anarhisták, az elmebetegek szellemi terrorban tarthatjak a normalitást. Ekkor a józanság megtorpan, és remegő szívvel szemléli, hogy mi is történik körülötte...

– kezdi sorait legutóbbi Facebook bejegyzésében Szikora Róbert, az R-Go frontembere.

 

A kissé ingadozó hangvételű írás több témát is érint, melyek egyébként nem feltétlenül állnak összefüggésben egymással, mint például Jézus és a bibliai tanítások, egy utcai verekedés emléke, de szóba kerülnek a rasszisták, a komcsik, a nácik és a farkasok is.

 

Kedves Barátaim, követőim, rajongóim! Azt az időszakot éljük, amikor mindent átváltoztatnak. Amikor 97 nemi identitás is...

Közzétette: Szikora Róbert és az R-GO Hivatalos Oldala – 2021. január 17., vasárnap

 

Szikora üzenetének zavarossága a követőknek is feltűnt, sokak szerint a fiókot feltörték és nem maga az énekes posztolta ki gondolatait, ám az oldal adminja egy hosszú bejegyzésben megnyugtatott mindenkit, az írás valóban az énekestől származik.

A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat

– írja a bejegyzésben Szikora, az azonban sajnos nem derül ki, hogy pontosan kire is utal a csikidamm hazaáruló kifejezés.

 

A frontember egyébként múlt héten adott interjút a Mandinernek, amelyben kifejtette, hogy számára Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa, azonban egy 1986-ban, az R-GO zenekarról szóló könyvben még Kádár Jánost nevezte meg kedvenc politikusának, amit a HVG szúrt ki.

 

Via ugytudjuk.hu

 

(Indexkép: Szikora Róbert és az R-GO Hivatalos Oldala / Facebook)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló