2024. július 19., Emília

Riasztó

#gyöngyös #ámokfutó

A gyöngyösi ámokfutó anyukája: nem érdemel börtönt a fiam

Nagy Donát 2021.06.19. 08:30

A férfi kisfiának csak a nagymamája maradt, ő azonban idősek otthonában él.

Nem érdemel börtönt a fiam

– ezt mondta a Borsnak a gyöngyösi ámokfutó anyja.

 

Magdika egy idősek otthonában él, ott érte gyermeke tettének híre, de az idős asszony szerint most az a legfontosabb, hogy a magára maradt unokáját, Kendét magához vegye.

 

A héten egész Gyöngyös ledöbbent a városszerte ismert férfi tettén, aki szerdán rontott be a polgármesteri hivatalba, pisztoly, kés és elektromos sokkoló is volt nála. Egy szemtanú szerint a férfi azt kiabálta, hogy "meg fog ölni három embert", sőt még a biztonsági őrre is fegyvert fogott.

 

 

A lap szerint V. Tamás nem a helyi kocsmák törzsvendégei közé tartozik, hanem a település igazi hősének is tekintették eddig. Ő volt ugyanis az az apa, aki évekkel ezelőtt megmentette a most 12 éves fiát az előző élettársától, mert a nő az új párjával két közös gyermeket is vállalt, ám kislányokat éheztették – egyikük meg is halt mindössze másfél évesen.

Tudom, hogy nagyon csúnya, amit tett, de szerintem nem érdemel börtönt. Túl sokat szenvedett az elmúlt években

– mondta a Borsnak Tamás édesanyja, aki szerint gyermeke még sosem követett el ehhez hasonló törvényszegést.

 

Tamás elkövette élete legnagyobb tévedését! Tudom, hogy vannak közeli barátai, ezért nem is értem, miért nem beszélte meg velük, hogy mit tervez. Ők biztosan lebeszélték volna erről a marhaságról! Mert marhaságot csinált, ez kétségtelen

– magyarázta az asszony,

 

A férfi jelenleg előzetesben van, mivel az Egri Járásbíróság nyomozási bírája szerint megalapozottan lehet attól tartani, hogy ha szabadlábon hagyják, a hatóságok elől elszökne vagy elrejtőzne, ezzel a büntetőeljárás sikerét meghiúsítaná vagy megnehezítené

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló