2024. július 13., Jenő

Riasztó

#rendőrség #lopás #zsarolás

Házhoz rendelt egy örömlányt a Heves megyei fiatal, de rablás lett a vége – VIDEÓ

Nagy Donát 2021.05.20. 08:11

Szexre vágyott, de éppen a meggondoltsága lett a férfi veszte.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás gyanúja miatt nyomoz egy 21 éves helyi férfival szemben, akit a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi-Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai kedden reggel otthonában elfogtak el.

 

A gyanú szerint V. Norbert az elfogását megelőző napon, 20 óra körül egy Gyöngyös melletti településre ment barátnőjével, akit egy ottani fiatal kért fel szexuális szolgáltatásra.

Miután a nő megjelent a fiú otthonánál, a megrendelő meggondolta magát, de a lány kísérője a potyautat zokon vette.

A férfi testi kényszerrel „az előzőleg megbeszélt összeg” többszörösének átadására bírta rá a sértettet, majd a házból további értékeket vett magához, és a nővel együtt távozott.

 

Frissítés: A Gyöngyösi Járási Ügyészség indítványozta a gyöngyösi férfi letartóztatását, mert úgy ítélte meg, hogy az esetében tartani lehet attól, hogy a büntetőeljárás során elszökne vagy elrejtőzne, továbbá az ügy sértettjét és tanúit befolyásolná, végezetül újabb bűncselekményeket követne el. A nyomozási bíró az ügyészi indítványt és annak okait is alaposnak találta, így egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását. A döntést az ügyészség tudomásul vette, a gyanúsított azonban fellebbezést jelentett be a bíróság végzésével szemben, ami így nem vált véglegessé.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló