2024. július 19., Emília

Vélemény

#Sior #tüntetés #kína #fudan egyetem

A kormány meghátrált volna egy nagyobbacska tüntetéstől?

2021.06.07. 17:54

Furcsa helyzet.

Miután hétvégén Budapesten ezrek tüntettek a tervezett kínai campus építése ellen, Gulyás Gergely mr úgy nyilatkozott, hogy támogatnának egy népszavazást az ügyben. De vajon mi az oka, hogy hirtelen engedékenyebb lett a hangnem? Íme, egy lehetséges válasz, Siortól:

fudan

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló