2024. június 24., Iván

Vélemény

#pedofiltörvény #homofóbia #szexuális felvilágosítás

Ez most komoly? Betiltják itthon a szexuális felvilágosítást?

Papp László Tamás 2021.06.25. 18:34

A kormányzati közlemény szerint nagyon úgy néz ki.

Orbán Viktor miniszterelnök a csütörtöki EU-csúcson az újságírók és az Európai Unió miniszterelnökei előtt is világossá tette, hogy a gyermekek védelméről szóló törvény nem a melegekről, hanem a gyermekekről szól

– közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) az MTI-vel pénteken, amiben nincs meglepetés, hisz napok óta ezt tolja a NER-média.

 

Az már egy fokkal érdekesebb, hogy

Magyarországon fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek szexuális nevelésébe a szülőkön kívül senki ne szólhasson bele, se az állam, se az NGO-k, se a média. Ezért tiltja a törvény a gyermekekre irányuló heteroszexuális és homoszexuális propagandát egyaránt

– mondják.

 

Ha viszont a szexuális nevelésbe az állam nem szólhat bele, (nemhogy homoszexuális, de heteroszexuális fronton sem), az csakis a szülők dolga, akkor értelemszerűen az állami kézben lévő világi oktatásban sem folyhat szexuális felvilágosítás. Ami azért meredek.

sex-education-udpash
Fotó: unpslash.com

 

Szinte fellélegzünk, amikor ezt a meredek kijelentést a szokásos, ehhez képest szinte relaxációs tréningnek gondolható bullshittel zárul az MTI-hír. 

A törvény összhangban van az EU alapokmányával és nem sérti senkinek a szexuális önkifejezésre vonatkozó jogait, hiszen a felnőttekre nem vonatkozik. Magyarország szabad ország, a felnőtt magyar polgárok életébe az állam nem szól bele

Valamint: 

mivel Magyarországon számít az emberek véleménye, a kormány a jövő héten induló konzultáció részévé tette a gyermekek védelméről szóló törvényt, amelyről így minden magyar ember szabadon elmondhatja a véleményét.

Tudjuk. Legfőbb érték az ember, csakis.

 

De ha már annyira konzultálódunk, drága elvtársak, volna egy kérdésem. Ha a szülő akarata legfőbb törvény, akkor mi van, ha mondjuk pont a szülő akarja, hogy a gyereke hallhasson, olvashasson az iskolában, tanítási időben a szexuális felvilágosításról, a szexuális másság létéről a korához, értelmi képességéhez igazított, civil szervezetek, szakértők által készített tananyagokat? Akkor fakultatív alapon lehet? Vagy akkor se?

 

Persze nem kell félniük a kedves szülőknek. Biztosítani fogják a NER-kompatibilis felvilágosítást. 

A fiúkat, férfiakat nemi vágyuk többnyire folyamatosan űzi, hajtja a kielégülés felé, ami szinte kivétel nélkül azt jelenti, hogy ebbeli igyekezetükben különösebb erkölcsi megfontolás nem érdekli őket. A hímnemű ösztönlény általában poligám (több nőstényt kívánó) természetű.

Ez nem egy libertinus szexklub házirendjéből van.

 

Hanem Szabó Kálmán Mindennapi erkölcsünk – Gyakorlati erkölcstan középiskolásoknak című művéből (Kairosz Kiadó, 2001., 192. o), melyet az első Orbán-kormány alatt nyilvánítottak oktatási segédkönyvvé. (Engedélyszám: XXVIII/3017-S/2000.) 

 

Nézzük, mit ír a témába vágólag:

A homoszexualitás hazánkban nem büntetendő cselekmény, de erkölcsi kártételei súlyosak és veszélyesek, s ellentétesek mindazokkal az értékekkel, amelyeket a házasság, a család, a gyermek jelent. Ma már ott tartunk, hogy ezek a ’másságok’ különböző szociálliberális eredetű pénzügyi és ideológiai támogatások felhasználásával nyíltan kérkednek rendellenes hajlamaikkal. (I.m. 197.o.)

A homoszexualitást, (amely a könyv szerint ferde nemi hajlam, valamint szexuális eltévelyedés), amúgy gyermekpornográfiával, a kényszerprostitúcióval és a pedofíliával egy fejezetben tárgyalja a jeles munka. Mely alaposan beelőzte a NER-korszellemet. 

 

Akkor 2001-ben emiatt a tévében Pálinkás József oktatási miniszter magyarázkodásra kényszerült. Mi több: a Kairosz Kiadó kérte a Mindennapi erkölcs című kötetének felvételét a tankönyvlistára, ám azt az összes szakértő elutasította. A fideszes B-közép nem is volt elégedett azzal, ahogy a fideszes vezetésű oktatási tárca az ügyet kezelte. Lovas István egy cikkében a Magyar Nemzetben jól meg is támadta ezért Pálinkás Józsefet.

 

Ki tudja, ma mire vihetné Szabó Kálmán? Tán ki is tüntetnék – jegyeztem meg a műről írt 2012-es cikkemben.

 

Nem bejött a jóslatom? Hát de.

 

Ez a pénteki közlemény egyvalamire biztos jó. Feltárja:

a pedofiltörvényt homofób passzusokkal kiegészítő Fidesznek nem a melegekkel van baja. Pontosabban nem csak velük. Hanem általában a nyílt, önazonos szexuális identitással.

A NER e téren több ponton is vesztésre áll. Ha csak a saját nemhez vonzódást, s annak emancipációját tekintjük, ott is. A pedofíliának az LMBTQ-közösséggel való összemosási kísérlete önmagában jelzi: a meleg, a leszbikus, a bi-, és traszszexuális orientáció már nem annyira rémisztő a lakosság számára, hogy pusztán annak démonizálásával voksokat lehessen gyarapítani.

 

Erőszaktevő bűnözőkkel kell egy törvénybe rakni őket, mert már csak ettől remélhetnek bármiféle hatást.

 

Kétségtelen, hogy a NER-káderek számára rémítő látványnak tűnhet a Pride. Illetve minden olyan csoport, szervezet, megmozdulás, ahol a főáramú hetero-, és mononormatív, konvencionális felfogástól eltérő szexualitásukat, párkapcsolatukat nyíltan felvállaló emberek vannak. Mert ki tudja, mi rejtőzik a Fidesz-Halálcsillagot őrző NER-rohamosztagos páncélja alatt?

 

Ahogy már kifejtettem:

Magánéleti, szexuális fronton ugyanúgy nagy a látencia, mint a koronavírusnál. Ahogy a fertőzöttek tényleges létszáma a többszöröse (vagy akár sokszorosa) a hivatalosan regisztráltnak, úgy valószínű, hogy tucatjával ülnek a kormánypárti frakcióban, a minisztériumokban, az önkormányzatoknál, akik hasonlóképp töltik a szabadidejüket, mint Győr korábbi polgármestere vagy a Fidesz EP-képviselője.

 

Nem öngyilkos politika úgy támadni a szexuális másságot, a valláserkölcsi felfogástól eltérő nemi életet, hogy pontosan tudjuk, ez ránk fog a legjobban visszaütni, hisz a mi sorainkban is vannak jócskán időzített bombák, akik bármikor robbanhatnak?

De pont ez a jogszabály másodlagos, közvetett célja: még inkább kettős életvitelre, rejtőzködésre kényszeríteni, még zsarolhatóbbá tenni a hatalmi tömböt cementként összeragasztó káderpopulációt. Mert, ha az megrendül, egy idő után már csak ez fogja összetartani. S persze eljön az idő, amikor már ez sem.

 

(Via ugytudjuk.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló