2024. július 19., Emília

Vélemény

#Sior #mészáros lőrinc #hunguest hotels #bojkott

Mire jó az, ha bojkottáljuk Mészáros Lőrinc egri szállodáját?

2021.05.10. 18:26

Megszállni vagy nem megszállni, ez itt a kérdés.

Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Hunguest Hotels-lánc összesen 17,7 milliárd forintnyi visza nem térítendő állami támogatásból újthat fel szállodákat. Az egri Hotel Flórára ebből 2,8 milliárd forint jutott (ez a háromszorosa annak, amit a város kapott kompenzációként az elvonásokért). Az ellenzéki Momentum a napokban a szállodalánc bojkottjára szólított fel – mondván, hogy miközben a kormány hagyta bedőlni a turisztikai szektort, a felcsúti milliárdos közpénzből végezhet felújításokat.

 

Sior új rajzán erről az ellenállásról fogalmazódik meg rövid, velős vélemény.

ovi

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló