2024. július 19., Emília

Vélemény

#Sior #szurkoló #foci

Leszerepeltünk

2021.06.09. 19:13

Az utóbbi időben a rasszizmus elleni tüntetések nyomán elterjedt a sportolók között az a szokás, hogy a játék előtt szolidaritásból letérdelnek. A kedd este a magyarokkal játszó ír csapat tagjai is így tettek, a hazai szövetség azonban már előre jelezte, hogy a mi játékosaink nem fognak így tenni. Ehelyett a magyar focisták a mezükön lévő "respect" (tisztelet) feliratra mutattak. A magyar szurkolók viszont kifütyülték a térdelő ír játékosokat, a vendégek megdöbbenésére. Az ország hírnevét ezzel nem sikerült öregbíteni, Siort viszont megihlette az eset:

focccci

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexkép forrása: YouTube)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló