2024. június 24., Iván

Vélemény

#Sior #foci-eb #szurkolás

Vajon kibírnak egy meccset homofób és rasszista megnyilvánulások nélkül a magyar drukkerek?

2021.06.27. 12:24

Ez a nagy kérdés.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke a Puskás Arénában tartandó vasárnapi Hollandia-Csehország összecsapás előtt üzenetet intézett a drukkerekhez, amelyben azt kérte, sportszerűen szurkoljanak és tartózkodjanak a himnuszok kifütyülésétől, kirekesztő megnyilvánulásoktól. Este kiderül, milyen hatása volt a szavainak, mindenesetre Sior elképzelte, hogyan reagálhat a kemény mag:

csanyi foci

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Magyar szurkolók a Puskás Arénában. Fotó: Szabó Bernadett / AFP)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló