2024. július 13., Jenő

Riasztó

#gyöngyös #lopás #betörő #bölcsőde

Hónapokig garázdálkodhatott Gyöngyös sorozatbetörője, de aztán pontot tettek pályafutására

Barna Benedek 2021.06.14. 15:20

A fiatalembert azután kapták el, hogy egy bölcsődébe is besurrant.

A police.hu-n megjelent hír szerint a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a napokban arról érkezett bejelentés, hogy idén június 5. és június 7. között ismeretlen személy betört egy gyöngyösi bölcsődébe.

 

A rendőrségi beszámoló szerint a nyomozók az adatgyűjtésnek köszönhetően június 11-én őrizetbe vettek egy 21 éves fiatalembert, aki azzal gyanúsítható, hogy az intézmény ablakát betörte, majd bement az épületbe és ellopott egy kulcsot.

A gyöngyösoroszi lakosról kiderült, hogy az elmúlt hónapok során más helyekre is besurrant már: 2020. december 26. és 2021. június 5. között, több gyöngyösi üzletbe is bement, majd onnan tisztálkodási szereket, élelmiszert és kulcsot lopott el.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság négy rendbeli lopás miatt indított eljárást a férfi ellen, továbbá a nyomozók  előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság 2021. június 13-án elrendelt.

N3467479_edited
Fotó: police.hu

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló