2024. július 19., Emília

Eger ügye

#egerplusz #eger #végvári vitézek tere #szurkolói zóna #fröccsterasz #foci-eb

Fröccsterasz és fesztiválhangulat: sokan lazultak a Végvári vitézek terén az Eb nyitómeccse alatt – FOTÓK

Keller Richárd 2021.06.12. 07:36

A lépcsőkön volt még hely, de a fröccsteraszon ki lehetett tenni a "Megtelt" táblát.

Megnyitotta kapuit az egri szurkolói zóna pénteken a Végvári vitézek terén, ahol sokan lazultak a fröccsteraszon, vagy a tér lépcsőin, miközben egy óriás, ledes kijelzőn követték a foci-Eb nyitómérkőzését. A téren laza fesztiválhangulat alakult ki, és bár a teltház egyelőre elmaradt, hiszen a lépcsőkön még akadt azért hely, a fröccsterasz piknikasztalait mind lefoglalták a vendégek. 

A foci-Eb ideje alatt négy büfé szolgálja ki a vendégeket, sokan hideg, csapolt sört választottak a szurkoláshoz, vagy egyszerűen csak a lazuláshoz péntek este.

 

A lelátóhangulatot idéző lépcsőkön is szép számmal összegyűltek a szurkolni vágyók, de ott is inkább laza fesztiválhangulat alakult ki, az olasz-török nyitómeccsen egyébként is a második félidőig kellett várni az első gólra.  

Mint megírtuk korábban, a teljes tér nyitott lesz az Eb ideje alatt, azaz bárki bemehet a szurkolói zónába, ahol egyszerre ötszázan lazulhatnak. 

 

Szombaton a Wales–Svájc, Dánia–Finnország és Belgium–Oroszország csoportmérkőzését lehet végig izgulni a téren, a magyar válogatott június 15-én, kedden lép pályára Portugália ellen.

 

Fotók: Keller Richárd

 

Tekintse meg a teljes galériánkat:

#GALLERY_108#

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló