2024. július 19., Emília

Vélemény

#Sior #orbán viktor #térdelés

Most akkor mikor is szabad letérdelnie a magyar embernek?

2021.06.11. 19:30

Kulturális összefüggések.

Katona József Bánk bánja szerint aki nálunk letérdel, az "vagy imádkozik, vagy ámít". Orbán Viktor szerint ellenben a magyar szabály az, hogy Isten, a haza és a szerelmünk előtt lehet térdet hajtani – ezt a miniszterelnök annak kapcsán mondta el, hogy az Írország-Magyarország meccsen botrány lett a letérdelő vendégcsapat kifütyüléséből. A kormányfő tehát a pfújoló magyar szurkolókkal ért egyet.

 

Sior mindenesetre azért eklépzelt még néhány esetet, amikor a magyar ember letérdel:

terdeles

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexkép forrása: 2010-2015.miniszterelnok.hu)

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló