2024. május 24., Eszter Eliza

Eger ügye

#egerplusz #eger #végvári vitézek tere #szurkolói zóna #fröccsterasz #foci-eb

Arénahangulat Egerben: tényleg "csak" a jó foci hiányzott a Végvári vitézek terén – FOTÓK

Keller Richárd 2021.06.16. 10:25

A tűző nap és a gyatra eredmény sem szegte kedvét a drukkereknek, egy gombostűt nem lehetett leejteni az egri szurkolói zónában a magyar-portugál meccsen.

Magyarország többet érdemel, mondhatnánk a nemzeti tizenegy keddi Eb-fiaskója után (ki ne tudná, 3 gólos vereséggel kezdte csoportkörét válogatottunk a portugálok ellen), de mivel Egerben is remek arénahangulat alakult ki a Végvári vitézek terén felállított szurkolói zónában, vegyük fel a szemellenzőt és a "teljesen lényegtelen" végeredményt hanyagolva koncentráljunk mi is az Eb miliőjére.

A tűző nap és a gyatra játék sem szegte a szurkolói zónába, illetve a fröccsteraszra látogató vendégek kedvét, és egy gombostűt nem lehetett leejteni a Végvári vitézek terén, annyian voltak kíváncsiak a magyar válogatott portugálok elleni küzdelmére. Lelkesedésből nem volt hiány, jelesre vizsgáztak szurkolásból a vendégek, egy emberként hördültek fel, pattantak talpra gyermekek és felnőttek egy-egy szép megmozdulás vagy kimaradt helyzet helyzet után.

Ez utóbbiból volt több, és többnyire nem a mi játékosaink akcióinak, hanem Cristiano Ronaldo kihagyott "ziccereinek" köszönhetően. Mindenesetre az egri szurkolók mindent beleadtak, világklasszis teljesítményt nyújtottak, igazi arénahangulatot produkáltva. Már csak egy hozzájuk méltó nemzeti tizenegyre lenne szükség. A magyar válogatott június 19-én, szombaton lép pályájára Franciaország ellen 15 órától. Hajrá, magyarok!

 

Tekintse meg a teljes galériánkat:

#GALLERY_113#

Fotók: Keller Richárd

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló