2024. július 13., Jenő

Környék ügye

#tisza-tó #sarud #kiss norbi

Idén is segíti a Tisza-tó és Sarud népszerűsítését Kiss Norbi

Székely Zoárd 2021.06.25. 10:14

Az elmúlt két évhez hasonlóan idén is besegít a Tisza-tói turizmus, a Sarudi Élményfalu és a nemrégiben megnyílt sarudi Sulyom Tájétterem népszerűsítésébe Kiss Norbi többszörös Európa-bajnok autóversenyző, a Révész Racing már idén is többszörös futamgyőztes pilótája – írja a formula.hu.

Kücsön Gyula barátom, aki megálmodta a környezettudatos, élménygazdag Sarudot, idén is felkért, hogy segítsek minél több ember számára elvinni a hírét a Tisza-tónak és a Sarudi Élményfalunak, amely tényleg nagyszerű kikapcsolódási lehetőség akár néhány órás, de egy többhetes hazai pihenésre is. Mivel elhatároztam, hogy minden győzelem után fát ültetek, természetesen a hungaroringi kettős siker után is így tettem, igaz, most a Kápolnai Macskaárvaházunk helyett kivételesen Sarudon, a nemrég megnyílt Sulyom Tájétterem, és a helyi iskola előtt Tilcsik István polgármester úr társaságában

– meséli Kiss Norbi, hozzátéve: a Sulyom Tájétterem megnyitásával Sarud a nyári szezonon kívül, egész évben vonzó úticéllá válhat.

kiss-norbi-sarud-2_1
Fotó: formula.hu

Kiss Norbi azt is elárulta: már az étterem megnyitása előtt hónapokkal részt vett az étlapra tervezett fogások „tesztelésében”.

Berecz Ádám séf út megtisztelt azzal, hogy kikérte a véleményem, természetesen elsősorban a húsmentes és vegán fogásokról, amelyek végül az étlapra kerültek

– meséli Norbi, hozzátéve: mindenkit arra biztat, tegyen egy próbát és kóstolja meg a sulyomból készült köreteket, limonádét és különleges csokit is, ha erre jár.

 

Kiss Norbi szerint Ádám fiatal kora ellenére a gasztronómiai igazi bajnoka. Mint mondta:

„nem csodálkoznék, ha egyszer a Michelin csillagos magyar séfek táborát gyarapítaná”.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló