2024. július 19., Emília

Vélemény

#Sior #orbán viktor #brüsszel

Vajon Brüsszelben "megúszta" szivárvány nélkül Orbán Viktor?

2021.06.24. 19:23

A melegellenes magyar pedofiltörvényre válaszul München a német-magyar focimeccs idejére tele lett rózsaszín zászlókkal. Orbán Viktor viszont végül nem a helyszínen tekintette meg a mérkőzést, helyette Brüsszelben vacsorázott egy szélsőjobboldali olasz politikussal. Ez ihlette a mai két Sior-rajzot.

futa gyava

orban brusszelben

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexkép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló